Roostertechnologie

Tijdelijke woningen in Zwolle

Staco perfotreden zorgen voor een goede grip, goede afwatering en minimale doorzichtbaarheid zowel van onder- als van bovenaf. Voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt!

De gemeente Zwolle en de Zwolse woningcorporaties hebben met elkaar afgesproken dat er tot en met 2019 zevenhonderd sociale huurwoningen bij moeten komen. Daarom zijn er op bedrijventerrein Oosterenk veertig tijdelijke woonunits geplaatst die circa tien jaar zullen blijven staan.

De woonunits zijn gestapeld in twee lagen van twintig en zijn bereikbaar via stalen trappen. 

Staco perfotreden met geponste gaten zorgen voor een goede grip en een goede afwatering. Door de verminderde doorzichtbaarheid hebben mensen minder last van hoogtevrees. Bovendien zijn deze stalen perfotreden thermisch verzinkt door Rotocoat zodat ze duurzaam beschermd zijn tegen corrosie.

De woonunits in Oosterenk zijn 38 m2 groot en hebben naast een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. De studio’s zijn volledig afgewerkt, koken gebeurt elektrisch en warm water en verwarming krijgen de huurders vanuit een gezamenlijk ketelhuis. Doordat de woningen gestapeld zijn, hebben de studio’s op de bovenverdieping een balkon. Zo kunnen alle huurders bij mooi weer lekker buiten zitten en genieten van het uitzicht.

Toegepaste Staco producten

Staco perfo AP 3-40 MAW thermisch verzinkt

Technische informatie

Staco type AP 3-40 MAW 208 m2bordessen en 64 treden

Locatie  

Zwolle, NL

Toepassing

Vloeren
Trappen

Toegepast in branches

Woningbouw